Περισσότερα από 160 βιβλία, που χάρισαν περισσότεροι από 50 δωρητές, 550 likes στη σελίδα του Read for Greece στο Facebook, πολλά μηνύματα βοήθειας και συμπαράστασης. Αυτές ήταν οι πρώτες 24 ώρες του #readforGreece.

Κι αυτό ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην πρώτη φάση της διαδικασίας, όπου περιμένουμε από συγγραφείς, εκδοτικούς, βιβλιοπωλεία, αλλά και απλούς αναγνώστες, να δωρίσουν βιβλία τους στο σκοπό μας. Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει σύντομα, με τον κόσμο να καλείται να ενισχύσει οικονομικά έναν από τους 2 λογαριασμούς για τους πυρόπληκτους που θα βρείτε στο site. Κάθε προσφορά των €3 αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στη μεγάλη μας κλήρωση.

Η κινητοποίηση του κόσμου αποδεικνύεται μεγαλύτερη από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε εμείς εδώ στο Read for Greece, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως βρισκόμαστε σήμερα στην τελευταία ημέρα του Ιουλίου κι είμαστε μια ανάσα από τη χαλάρωση του Αυγούστου. Ο βιβλιόκοσμος όμως δείχνει πως θέλει να προσφέρει έμπρακτα στους πυρόπληκτους και είναι εδώ μαζί μας, σε κάθε βήμα αυτής της προσπάθειας.

Εμείς σας ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε σε επικοινωνία, μοιραστήκατε την καμπάνια μας στα social, χαρίσατε βιβλία ή είστε έτοιμοι να ενισχύσετε οικονομικά τους πυρόπληκτους. Και συνεχίζουμε, αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Διαβάστε το πώς ξεκίνησε η ιδέα του Read for Greece, διαδώστε το #readforGreece και γίνετε και ‘σεις κομμάτι αυτής της υπέροχης βιβλιοφιλικής αλυσίδας.

Γιάννης Σαχανίδης
#readforGreece

Κατηγορίες: Latest News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *