Οι πρώτες καταθέσεις στους λογαριασμούς της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες συμμετοχές στην κλήρωσή μας έχουν αρχίσει να καταφτάνουν!

Ενώ η συγκέντρωση βιβλίων και κόμικς συνεχίζεται και περιμένουμε συγγραφείς, εκδοτικούς και αναγνώστες να συμβάλουν με τα δικά τους βιβλία στο Read for Greece, η φόρμα συμμετοχής στην κλήρωση έχει ανοίξει και η καμπάνια μας ξεκίνησε να συγκεντρώνει τα πρώτα χρήματα για τους πυρόπληκτους!

Η διαδικασία είναι απλή. Συμβάλετε με το ποσό που θέλετε σε 1 από τους 2 λογαριασμούς που βλέπετε εδώ πιο κάτω, μας στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω της φόρμας συμμετοχής και για κάθε €3 το όνομά σας μπαίνει 1 φορά στην κλήρωση. Όσο περισσότερα χρήματα καταθέσετε για την αρωγή των πυρόπληκτων, τόσο περισσότερες συμμετοχές θα έχετε!

Τι περιλαμβάνει η μεγάλη μας κλήρωση μέχρι στιγμής; Περισσότερα από 230 βιβλία, των οποίων τα εξώφυλλα μπορείτε να δείτε στην κεντρική σελίδα του site μας, ενώ σύντομα θα υπάρχει αναλυτική, αλφαβητική λίστα με όλους τους δωρητές και τα βιβλία που χαρίζουν.

Σας περιμένουμε όλους να ενισχύσετε την προσπάθεια του Read for Greece για τους πληγέντες των πυρκαγιών, γιατί κάθε βοήθεια των βιβλιόφιλων είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν ξεχνάμε, βοηθάμε κι ενωνόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον!

Γιάννης Σαχανίδης
#readforGreece

Κατηγορίες: Latest News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *