Την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε το ταξίδι του #readforGreece, μια προσπάθεια να ενωθούν συγγραφείς, αναγνώστες και ολόκληρος ο κόσμος του βιβλίου για να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Τι συνέβη στις 7 πρώτες ημέρες της καμπάνιας μας λοιπόν; Ας μιλήσουμε με αριθμούς:

86 συγγραφείς, κομίστες και δημιουργοί, 10 αναγνώστες και 3 εκδότες χάρισαν συνολικά 280 βιβλία και κόμικς, στην πλειοψηφία τους υπογεγραμμένα, αλλά και 1 βιβλιοφιλικό αντικείμενο στο Read for Greece, τα οποία θα κληρωθούν ανάμεσα στους συμμετέχοντες της μεγάλης μας κλήρωσης.

24 βιβλιόφιλοι προσέφεραν συνολικά €518 στους 2 επίσημους λογαριασμούς, της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, για την αρωγή των πυρόπληκτων, με μέσο όρο προσφοράς τα €21,6.

Δεχτήκαμε πολλά μηνύματα προσφοράς και συμπαράστασης και απαντήσαμε σε δεκάδες ερωτήσεις δημιουργών και αναγνωστών που έδειξαν ενδιαφέρον για την κίνησή μας μέσα από κάθε μέσο. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Το Read for Greece βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Με τη βοήθεια όλων σας μπορούμε περισσότερα. Συμβάλετε τώρα κι εσείς στους λογαριασμούς που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα του site μας, βοηθήστε τους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτόν τον Αύγουστο και ταυτόχρονα κερδίστε τη συμμετοχή σας σε μια τεράστια κλήρωση βιβλίων. Ας διαβάσουμε όλοι μαζί για την Ελλάδα.

Κατηγορίες: Latest News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *