Όπως θα δείτε και στον tracker μας εδώ στο site, εκεί που μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή τον αριθμό των δωρητών, των βιβλίων που συγκεντρώνονται, των συμμετεχόντων στην κλήρωση και των χρημάτων με τα οποία συνέβαλαν στο σκοπό μας, το Read for Greece κατάφερε να συγκεντρώσει 350 βιβλία, κόμικς και βιβλιοφιλικά αντικείμενα.

Τα περισσότερα από αυτά, το 75% όλων των αντιτύπων, είναι υπογεγραμμένα από τους συγγραφείς και δημιουργούς τους, κάνοντας την κλήρωση του Read for Greece όχι μόνο τη μεγαλύτερη, αλλά και την πιο σημαντική κλήρωση βιβλίων που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως οι Έλληνες συγγραφείς βρίσκονται κοντά στους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών.

Κάθε λογοτεχνικό είδος και κάθε λογοτεχνική φόρμα εκπροσωπείται στα βιβλία του Read for Greece: Η αστυνομική λογοτεχνία, η ποίηση, το φανταστικό, τα ιστορικά μυθιστορήματα, τα κόμικς, τα παιδικά βιβλία, τα διηγήματα, ο τρόμος, τα ερωτικά μυθιστορήματα, τα ψυχολογικά θρίλερ, η επιστημονική φαντασία, μέσα από συλλογές διηγημάτων, μυθιστορήματα, ανθολογίες, εικονογραφημένα βιβλία και flash fiction.

Μπορείτε να δείτε την πλήρως ενημερωμένη (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) λίστα των βιβλίων της κλήρωσής μας εδώ στο site.

Η φόρμα δωρεάς θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου, για όσους συγγραφείς θέλουν να δώσουν τα δικά τους βιβλία στο σκοπό μας, αλλά και για τους εκδοτικούς και αναγνώστες που θέλουν να συμβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο #readforGreece. Έτσι, θα μπούμε στον Σεπτέμβριο με μοναδικό σκοπό να αυξήσουμε τα χρήματα στους 2 επίσημους λογαριασμούς για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την προσφορά και συνεχίζουμε, μαζί, για να δώσουμε τη βοήθεια που μπορούμε στους ανθρώπους που αυτό το καλοκαίρι τη χρειάζονται περισσότερο.

Κατηγορίες: Latest News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *